Over LeaseBuddy

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

LeaseBuddy is ontstaan vanuit verbazing over de leasemarkt. Verbazing over het gebrek aan transparantie, waardoor met name MKB’ers lang niet altijd de beste contracten sluiten voor hun wagenpark. Als het niet je dagelijks werk is, kosten de vaak ondoorzichtige contracten niet alleen veel tijd, maar ook flink wat geld. Als tussenpersoon dwingt LeaseBuddy leasemaatschappen de beste offertes uit te brengen, met alle gewenste specificaties. Klinkt logisch, maar is niet per se de praktijk. Wij zetten de klant op de juiste plaats: in de driver’s seat.

Naast transparanter en voordeliger, maakt LeaseBuddy het je ook graag gemakkelijker. Leuker zelfs. Want ons primaire doel is: helpen. We zijn gek van auto’s, we houden van een stevige onderhandeling, maar we worden pas echt gelukkig van blije klanten. De traditionele leasemarkt kan wel een frisse wind gebruiken; die blazen wij er met alle liefde doorheen. Elke ervaring met LeaseBuddy moet een goede zijn.

Rijden we daarmee leasemaatschappijen in de wielen? Juist niet. Wij geven ze een toegang tot het MKB, die ze zelf in mindere mate kunnen creëren. We bereiden contracten helemaal voor, verzorgen al het klantcontact. En omdat we ook nog eens groot inkopen, bieden ze graag een aantrekkelijke korting. Die gaat volledig naar onze klant, zelf krijgen we een vergoeding voor elk contract. En die is bij alle aanbieders gelijk, dus onze enige voorkeur ligt bij jou.

Join LeaseBuddy and be happy!

Ben je er klaar voor?

Not anybody, LeaseBuddy