Meet the Buddy’s

Bart van de Ven

Als we het hebben over een echte Brabantse levensgenieter, dan gaat het over Bart! Deze enorm harde werker, maakt er elke dag weer een feestje van. Naast het feit dat dit de meest gezellige baas is die je je kunt wensen, heeft hij een enorme passie om klanten blij te maken, dit brengt hij elke dag weer vol enthousiasme over op zijn team!

+31 (0)6 11 47 29 81

Femke Draaijer

Een creatieve wervelwind die gek is op sales, dat is Femke! Ze is dol op auto’s en altijd bezig met het uitwerken van al haar creatieve ideeën. Gewoon, omdat dingen net iets leuker en mooier kunnen. Ze kan enorm genieten van een goed glas wijn en vindt het heerlijk om de mooiste liedjes op de piano te (leren) spelen!

+31 (0)6 18 47 44 22

Prissy de Wijs

Een vrolijk en enthousiast feestbeest, dat is Prissy! Deze levensgenieter is dol op eten, wijntjes en gezelligheid. Naast die gezelligheid is ze ook een enorm harde werker en komt ze altijd weer even vrolijk, fris en fruitig naar kantoor. Ze is super sociaal, klantgericht en maakt van het uitzoeken van een nieuwe leaseauto altijd weer een feestje!

+31 (0)6 25 51 58 45

Stijn Claessen

Iemand die weet wat hij wil, dat is Stijn! Hij werkt kei hard en vol enthousiasme achter de schermen om een nóg groter succes van LeaseBuddy te maken. Daarnaast zet onze jongste Buddy zichzelf ook graag in de spotlight met zo nu en dan een fotoshoot of bokswedstrijd! En wanneer je hem zoekt in het weekend dan maak je grote kans in de binnenstad van Breda.

+31 (0)6 48 16 30 51

Yvanka Poppelier

Iemand die alles uit het leven haalt en geen feestje wil missen? Dan hebben we het over Yvanka! Ze is altijd in de weer, zegt geen ‘nee’ tegen lekker eten of een goede borrel en geniet volop van elke dag. Deze gezellige buddy leerde het lease-vak binnen no-time, houdt van mooie auto’s maar vind het vooral heel erg leuk om mensen te helpen!

+31 (0)6 25 46 76 75

Maite Zandbergen

Zorgzaam, vrolijk en sociaal… dan hebben we het over Maite! Deze enthousiaste Buddy zal altijd alles op alles zetten om onze klanten blij te maken. Naast haar harde werk op kantoor is zij altijd druk in de weer met haar 2 lieve dochters. Haar geluksmomentjes? Een mooie wandeling in het bos of zonnig momentje rust in de tuin met een heerlijke cappuccino!

+31 (0)6 25 48 82 48

Ben je er klaar voor?

Not anybody, LeaseBuddy