Voordelen

1. Collectief inkopen

LeaseBuddy vormt een machtig blok voor MKB’ers die dezelfde service en voorwaarden verdienen als het grootbedrijf. Betere zelfs, dat beloven wij. Om hoge kortingen te bedingen, heeft LeaseBuddy zich aangesloten bij meerdere inkooporganisaties. Leasemaatschappijen zien ons door de optelsom van contracten als één grote klant, met alle bijbehorende voordelen.

Header-voordelen-inkoop
Header-voordelen-kwaliteit

2. Kwaliteit

Van 130 leasemaatschappijen in Nederland selecteren wij aantoonbaar de beste. Dat monitoren we voortdurend via ‘de Beste Leasemaatschappij van Nederland’, een verkiezing door wagenparkbeheerders én berijders. Ze behoren tot de 10 grootste leasemaatschappijen, met een uiterst professionele backoffice. LeaseBuddy brengt je in contact met de beste partijen, ook op het gebied van (schade)reparatie, onderhoud en bandenvervanging. In veel gevallen is een gratis haal- en brengservice inbegrepen.

3. Inzichtelijk

LeaseBuddy leest tussen de regels en heeft een hekel aan kleine lettertjes, die nogal eens voor vervelende verrassingen zorgen. Wij zoeken het beste contract op basis van alle wensen. Zo beschermen we de MKB’er tegen onduidelijke voorwaarden. We maken alle kleine lettertjes groot in de vergelijking.

LeaseBuddy heeft altijd een laag eigen risico bij schade ( €<150,-) en een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) zodat álle inzittenden goed verzekerd zijn. Ook kunnen matrix-offertes worden uitgebracht, die vooraf inzicht geven in de ontwikkeling van tarieven bij verandering van het aantal kilometers en de looptijd. Elke leasemaatschappij heeft zijn toegevoegde waarde. Op basis daarvan maken we de beste match.

Alle-voordelen-inzichtelijk
Header-voordelen-bereikbaar

4. Bereikbaar

LeaseBuddy staat dag en nacht voor je klaar, 24/7. Niet alleen om je te woord te staan, maar om je te helpen. Dat is wat een buddy graag doet. Wil je persoonlijk advies over een leasevorm? Wil je een autoregeling opstellen? Neem contact op en een Buddy helpt je graag verder!

5. Eén contactpersoon

Bij LeaseBuddy heb je één vast contactpersoon, ook al zijn meerdere leasemaatschappijen actief. Daarmee voorkom je meteen dat meerdere accountmanagers op de koffie komen om “bij te praten”. Bovendien is dat vaak elk jaar een nieuw persoon, met wie je een nieuwe relatie moet opbouwen. Die weet niet wat je belangrijk vindt, wij als vaste relatie wel.

Alle-voordelen-contactpersoon
Alle-voordelen-Profi-tool

6. Professionele configuratietool

LeaseBuddy biedt geautomatiseerde hulp bij de keuze van een auto. Je filtert gemakkelijk uit meer dan 7.000 uitvoeringen en modellen. Selecteer bijvoorbeeld op carrosserie, brandstof of op bijtelling, leasebudget en vermogen.

Ben je er klaar voor?

Not anybody, LeaseBuddy